Passagiers

 

Gemakkelijke overtochten over Het Kanaal op een veerboot Calais Dover

Vergelijkt u veerboten vanuit Frankrijk, tussen Calais en Dover? Zoek dan niet langer want MyFerryLink biedt u de oplossing. Onze veerboot Calais Dover vaart de hele dag heen en weer, zodat u altijd een overtocht vindt die in uw reisschema past. Vaar mee op onze twee moderne superferries, de Rodin en de Berlioz. Afhankelijk van de tijd van het jaar bieden we wel 16 overtochten per dag aan.

De overtocht duurt slechts 90 minuten. Tegen de tijd dat u over het dek gewandeld, in onze winkel aan boord geneusd en in één van onze restaurants of cafés gegeten of in de bar gedronken hebt, bent u in Dover.

Het snelwegennet begint net buiten de haven van Dover. U bent dus snel onderweg naar uw bestemming en zult ontdekken dat het heel eenvoudig is om vanuit Dover naar alle uithoeken van Engeland te rijden.

Dat maakt reizen per veerboot naar Engeland zo geweldig. Het Franse snelwegennet voert u direct naar de veerboothaven van Calais, terwijl het Engelse snelwegennet bij Dover begint. Rijd gewoon op één van onze boten, ontspan en rijd er weer af. Wilt u als eerste aan en van boord, zodat u nog sneller weer op weg bent? Maak dan gebruik van Rapide, onze prioriteitsservice. Voor slechts €10 extra per veerbootovertocht maakt u gebruik van deze service.

 

 U kunt uw vragen tijdens uw reis naar Engeland stellen bij ons informatiepunt. En beseft u te laat dat u uw geld bent vergeten te wisselen? Dan hebben we goed nieuws: aan boord kunt u ook gebruik maken van de geldwisselautomaten. Natuurlijk kunt u kranten en tijdschriften kopen, zodat u aan boord heerlijk kunt ontspannen. 

 

In onze winkel aan boord vindt u nog andere geweldige artikelen voor tijdens de reis, zoals drinken, versnaperingen en puzzels en spellen voor de kinderen. U vindt op onze website ook een gedeelte met tips voor het rijden in Engeland. Kijk even naar de snelheidsbeperkingen en vergeet niet om links te rijden!
 
Wilt u weten wat voor weer het wordt? Bekijk dan het weerbericht...
 
Boek een veerboot Calais Dover bij ons en doe uw voordeel met onze gemakkelijke dienstregelingen en geweldige service.

 

 

Speciale voorwaarden voor de aanbieding